De productie-industrie is voortdurend in beweging en innovatie is de sleutel tot succes. Optiserve introduceert met trots de XCalibur 2.0, een nieuwe mijlpaal in technologie die de stand tijd bij de klant in productie aanzienlijk verbetert. Deze geavanceerde machine wordt gepresenteerd op de Interpom 2024 in november. Laten we de innovaties van de XCalibur 2.0 verkennen die uw productieproces efficiënter en betrouwbaarder maken.

Verbeteringen en innovaties van de XCalibur 2.0

De XCalibur 2.0 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie. Hier zijn enkele van de belangrijkste verbeteringen, gebundeld voor een duidelijker overzicht:

1. Flexibele motoropties en detectieband wissel

Er is de keuze tussen een opsteekmotor of een trommelmotor, waardoor de machine naadloos aansluit op allerhande productielijnen. Daarnaast kan de detectieband aan beide zijden worden gewisseld, wat de onderhoudstijd vermindert en de productiviteit verhoogt.

2. Verbeterde bandwissel- en bandspoor methode

Dankzij de snelspan constructie en de verbeterde bandspoor methode is de detectieband gemakkelijker en sneller te vervangen, wat stilstandtijden minimaliseert. Het weerstand oppervlak van het bandloopvlak is geminimaliseerd, wat zorgt voor een soepelere werking en minder slijtage.

3. Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De airco binnen unit heeft een speciale conservering tegen corrosie, wat de levensduur van de machine verlengt, zelfs in veeleisende omgevingen. De vernieuwde uitblaasventielen, blaasmes en manifold zorgen voor nauwkeuriger en sterkere verwijdering van defecten

4. Geavanceerde technologie en verlichting

De toepassing van de nieuwste 3CCD camera’s verbetert de contrasten op groen en bruin, waardoor de detectie nauwkeuriger is. De Camera Vision unit is nu uitgerust met LED verlichting in plaats van TL’s, wat resulteert in een energiezuinigere en duurzamere oplossing.

5. Remote control ondersteuning

Met de snelle en effectieve ondersteuning via remote control kunt u de machine op afstand controleren, instellen en support krijgen, wat downtime drastisch vermindert.

Conclusie

De XCalibur 2.0 van Optiserve biedt een reeks verbeteringen die de stand tijd bij de klant in productie aanzienlijk verbeteren. Van flexibele motoropties tot geavanceerde camera technologie en remote support, deze machine is ontworpen om uw productieproces te optimaliseren. Bezoek ons op Interpom 2024 en ontdek zelf de voordelen van de XCalibur 2.0.

Heeft u vragen over de XCalibur 2.0 of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen.

Maak een afspraak

    Download

    Laat uw gegevens achter en we sturen u erg snel de gevraagde gegevens op. Heeft u een dringende vraag? Bel ons dan op +31 (0)495 588 510