OptiServe E-select

Investeer in een customized sorteermachine

Kies net als veel collega-sorteerbedrijven in binnen- en buitenland voor de bewezen succesformule van OptiServe. En durf te investeren in een optische sorteermachine die past als een maatpak. De E-select is een betaalbaar alternatief. En deze investering levert u nog geld op ook.

E-Select: sorteermachines
toegesneden op uw budget

Zoekt u een optische sorteermachines die toegesneden is op uw budget. Met de E-select van OptiServe haalt u een top-occasion in huis. De nadruk ligt daarbij niet alleen op het sorteren van aardappelproducten, zoals frites, Parijse aardappeltjes of aardappelschijfjes. U kunt ook denken aan gesneden wortel- en appelproducten. OptiServe levert zowel kleurensorteerders als zwartwit sorteerders. Het contrast tussen goede en slechte producten bepaalt welke machine u nodig hebt.

Wie zoekt, die vindt

Op zoek naar een gereviseerde sorteermachine of onderdelen?

Zoek tussen verschillende merken, leveranciers en types. Staat uw model er niet tussen? Geef dan gerust aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

1 + 1 = 3

E-select en Glide:
een unieke configuratie

Kiest u voor de combinatie E-select en Glide, dan beschikt u over een unieke configuratie om uw optische sorteerproces naar een hoger niveau te tillen. De E-select zorgt voor een goede verspreiding en sortering van frieten. De ‘defecte’ frietjes worden gescand en uitgeblazen. Via een transportband komen ze in de Glide terecht. Dit handige snijsysteem snijdt de groene, bruine en zwarte punten van de frietstaven. Zo reduceert u het afval tot een minimum. En verhoogt u het rendement op slimme wijze.

Xcalibur

Xcalibur installeren binnen uw productieproces?

Vergemakkelijk uw productieproces met de Xcalibur, contacteer ons vrijblijvend voor een demo of meer informatie.

Op zoek naar meer informatie of wil je ons E-Select assortiment ontdekken?