Flexibile technologie

De Xcalibur sorteermachine van OptiServe opent nieuwe horizonten in de productie-industrie. Door de veelzijdigheid van haar software, die aangepast kan worden aan de unieke behoeften van verschillende sectoren, biedt Xcalibur een revolutionaire oplossing voor sorteeruitdagingen.

 

Deze flexibiliteit in programmering maakt Xcalibur niet alleen geschikt voor de voedselindustrie, zoals bij de verwerking van aardappelen, maar ook voor andere sectoren die baat hebben bij nauwkeurige en efficiënte sortering.

Een investering in efficiëntie

Met zijn geavanceerde technologieën, waaronder optische objectherkenning en intelligent puffing, vermindert de Xcalibur de afhankelijkheid van menselijk sorteerwerk en reduceert het sorteerfouten. Dit is van onschatbare waarde in industrieën waar gekwalificeerd personeel moeilijk te vinden is.

De mogelijkheid om de machine aan te passen aan specifieke industriebehoeften, samen met de capaciteit om 24/7 te functioneren, maakt het een aantrekkelijke investering voor bedrijven die streven naar automatisering en optimalisatie van hun productieprocessen.

Nieuwe industrie: Augurken

Een recente nieuwe ontwikkeling is de verwerking van augurken. De Xcalibur kan moeiteloos rotte (bruinend) augurken identificeren, ondanks hun minimale kleurverschil met gezonde exemplaren(groen), en onregelmatigheden zoals krommingen en te lange augurken detecteren en verwijderen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde cameraposities, software en algoritmes, die samen zorgen voor een performante uitvoering.

Een optimaal beheerd proces

Voor bedrijven die momenteel vertrouwen op bandsorteren en streven naar een hogere efficiëntie, biedt de Xcalibur van OptiServe een uitgelezen kans. Deze geavanceerde technologie staat garant voor een verbetering van het productieproces, waarbij menselijk sorteerwerk vervangen wordt door nauwkeurige, kostenefficiënte automatisering.

Dit resulteert niet alleen in een subliem eindproduct, maar ook in een gecontroleerd en optimaal beheerd proces. Bedrijven die klaar zijn om deze stap te zetten, kunnen zich wenden tot OptiServe voor een toekomst waarin technologie en innovatie centraal staan.

Maak een afspraak

    OptiServe_Noise-Geschiedenis

    Download

    Laat uw gegevens achter en we sturen u erg snel de gevraagde gegevens op. Heeft u een dringende vraag? Bel ons dan op +31 (0)495 588 510