Appelverwerking

Optiserve perfectioneert de appelverwerkinsindustrie. Speciaal ontworpen voor de nauwkeurige sortering van appelblokjes en -partjes, elimineert deze geavanceerde machine efficiënt onvolkomenheden zoals steeltjes, klokhuizen, en schilresten.

 

Met Xcalibur bereik jouw productieproces een zuiverheidsgraad en efficiëntie die essentieel is voor de hoogwaardige voedselverwerkingsindustrie.

Kwalitatieve sortering. Tot 95% efficiëntie.

Onze Xcalibur is tot leven geroepen om via automatisatie de voedselverwerkingsindustrie te perfectioneren. Dit doen we met een indrukwekkend rendement tot 95%. D

 

eze efficiëntie is niet slechts een belofte; het is een bewezen realiteit, ondersteund door succesvolle samenwerkingen binnen de appelverwerking sector. Deze partnerships illustreren de kracht van Xcalibur in het leveren van topkwaliteit banketfruit, essentieel voor Horeca en banketbakkers.

Uitdagingen in de voedselverwerkingsindustrie

De voedselverwerkingsindustrie staat voor talloze uitdagingen, van het waarborgen van productkwaliteit tot het voldoen aan strenge hygiënenormen. De verwerking van appels brengt specifieke problemen met zich mee, zoals het verwijderen van onvolkomenheden en het behouden van de natuurlijke frisheid.

 

Xcalibur is precies en klinisch. De ideale combinatie voor een geavanceerde oplossing, waardoor bedrijven deze uitdagingen met vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Instelbare settings

Een van de unieke verkooppunten van Xcalibur is de mogelijkheid om snel en eenvoudig tussen verschillende voorgeprogrammeerde instellingen te wisselen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen, zonder in te boeten op snelheid of efficiëntie.

Het maakt Xcalibur niet alleen een tool voor vandaag, maar ook een investering om doelgericht te shalen bedrijf.

Automatiseren is groeien

In een sector waar elke seconde en elk detail telt, bewijst Xcalibur dat automatisering de sleutel is tot groei. Door processen te stroomlijnen en menselijke fouten te minimaliseren, stelt Xcalibur bedrijven in staat hun productiecapaciteit te verhogen zonder in te boeten op kwaliteit.
 
Deze machine is niet alleen een stap vooruit in de appelverwerking; het is een sprong voorwaarts voor uw gehele onderneming.

Maak een afspraak

    Download

    Laat uw gegevens achter en we sturen u erg snel de gevraagde gegevens op. Heeft u een dringende vraag? Bel ons dan op +31 (0)495 588 510